Střední odborné vzdělání s výučním listem
| Zaměření nebo Školní vzdělávací program (ŠVP) | |||||||||
|
CUKR 2025
|
|||||||||
Délka studia |
Forma studia |
Počet povinných cizích jazyků |
Vyučované jazyky |
||||||
| 3,0 | Denní | 1 | A | ||||||
LONI: přihlášení/plán přijmout |
LETOS: plán přijmout |
Přijímací zkouška |
Roční školné |
Možnost studia pro ZP |
|||||
| 57 / 12 | 12 | pohovor | 0 | Ne | |||||
Poznámky k oboru: barmanský nebo someliérský kurz, výměnné pobyty v zahraničí, účast na mezinárodních projektech, baristický kurz, kurzy restauračních moučníků, slavnostních dortů a pralinek, část OV probíhá v reálném pracovním prostředí.
|
||||||||||||||||||||||||||||||
| Zaměření nebo Školní vzdělávací program (ŠVP) | |||||||||
|
FARMA 2025
|
|||||||||
Délka studia |
Forma studia |
Počet povinných cizích jazyků |
Vyučované jazyky |
||||||
| 3,0 | Denní | 1 | A | ||||||
LONI: přihlášení/plán přijmout |
LETOS: plán přijmout |
Přijímací zkouška |
Roční školné |
Možnost studia pro ZP |
|||||
| 68 / 23 | 23 | pohovor | 0 | Ne | |||||
Poznámky k oboru: žáci mohou získat stipendium, možnost získat řidičský průkaz skupiny A, B, C, T (zdarma A, B, T, zvýhodněně C), výměnné pobyty v zahraničí, účast na mezinárodních projektech, kurzy nakladače, manipulátoru a sklízecí mlátičky, část OV probíhá v reálném pracovním prostředí.
|
||||||||||||||||||||||||||||||
| Zaměření nebo Školní vzdělávací program (ŠVP) | |||||||||
|
MENU 2025
|
|||||||||
Délka studia |
Forma studia |
Počet povinných cizích jazyků |
Vyučované jazyky |
||||||
| 3,0 | Denní | 2 | A, N | ||||||
LONI: přihlášení/plán přijmout |
LETOS: plán přijmout |
Přijímací zkouška |
Roční školné |
Možnost studia pro ZP |
|||||
| 63 / 18 | 18 | pohovor | 0 | Ne | |||||
Poznámky k oboru: barmanský nebo someliérský kurz, výměnné pobyty v zahraničí, účast na mezinárodních projektech, baristický kurz, kurzy restauračních moučníků, studené kuchyně, část OV probíhá v reálném pracovním prostředí.
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Úplné střední odborné vzdělání s maturitou
| Zaměření nebo Školní vzdělávací program (ŠVP) | |||||||||
|
CESTA 2025
|
|||||||||
Délka studia |
Forma studia |
Počet povinných cizích jazyků |
Vyučované jazyky |
||||||
| 4,0 | Denní | 3 | A, N, Š | ||||||
LONI: přihlášení/plán přijmout |
LETOS: plán přijmout |
Přijímací zkouška |
Roční školné |
Možnost studia pro ZP |
|||||
| 58 / 30 | 30 | pohovor | 0 | Ne | |||||
Poznámky k oboru: barmanský nebo someliérský kurz, výměnné pobyty v zahraničí, účast na mezinárodních projektech, část OV probíhá v reálném pracovním prostředí.
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Úplné střední odborné vzdělání s odborným výcvikem a maturitou
| Zaměření nebo Školní vzdělávací program (ŠVP) | |||||||||
|
GASTRO 2025
|
|||||||||
Délka studia |
Forma studia |
Počet povinných cizích jazyků |
Vyučované jazyky |
||||||
| 4,0 | Denní | 2 | A, N | ||||||
LONI: přihlášení/plán přijmout |
LETOS: plán přijmout |
Přijímací zkouška |
Roční školné |
Možnost studia pro ZP |
|||||
| 23 / 27 | 23 | pohovor | 0 | Ne | |||||
Poznámky k oboru: barmanský nebo someliérský kurz, výměnné pobyty v zahraničí, účast na mezinárodních projektech, baristický kurz, kurzy restauračních moučníků, studené kuchyně, část OV probíhá v reálném pracovním prostředí.
|
||||||||||||||||||||||||||||||