Střední odborné vzdělání s výučním listem
| Zaměření nebo Školní vzdělávací program (ŠVP) | |||||||||
|
Kuchař - číšník se zaměřením na Fastfoodová gastronomie
|
|||||||||
Délka studia |
Forma studia |
Počet povinných cizích jazyků |
Vyučované jazyky |
||||||
| 3,0 | Denní | 2 | A, N, F, R | ||||||
LONI: přihlášení/plán přijmout |
LETOS: plán přijmout |
Přijímací zkouška |
Roční školné |
Možnost studia pro ZP |
|||||
| 10 / 15 | 15 | ústní, písemná | 0 | Tělesně | |||||
Poznámky k oboru: certifikát ECDL, barmanský nebo someliérský kurz, část OV probíhá v reálném pracovním prostředí.
|
||||||||||||||||||||||||||||||
| Zaměření nebo Školní vzdělávací program (ŠVP) | |||||||||
|
Kuchař - číšník se zaměřením na Kuchař - číšník
|
|||||||||
Délka studia |
Forma studia |
Počet povinných cizích jazyků |
Vyučované jazyky |
||||||
| 3,0 | Denní | 2 | A, N, F, R | ||||||
LONI: přihlášení/plán přijmout |
LETOS: plán přijmout |
Přijímací zkouška |
Roční školné |
Možnost studia pro ZP |
|||||
| 63 / 15 | 15 | ústní, písemná | 0 | Tělesně | |||||
Poznámky k oboru: certifikát ECDL, barmanský nebo someliérský kurz, část OV probíhá v reálném pracovním prostředí.
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Úplné střední odborné vzdělání s maturitou
| Zaměření nebo Školní vzdělávací program (ŠVP) | |||||||||
|
Hotelnictví se zaměřením na Lázeňství a wellness
|
|||||||||
Délka studia |
Forma studia |
Počet povinných cizích jazyků |
Vyučované jazyky |
||||||
| 4,0 | Denní | 2 | A, N, F, R | ||||||
LONI: přihlášení/plán přijmout |
LETOS: plán přijmout |
Přijímací zkouška |
Roční školné |
Možnost studia pro ZP |
|||||
| 12 / 30 | 30 | koná se | 30700 | Tělesně | |||||
Poznámky k oboru: certifikát ECDL, barmanský nebo someliérský kurz, část OV probíhá v reálném pracovním prostředí.
|
||||||||||||||||||||||||||||||
| Zaměření nebo Školní vzdělávací program (ŠVP) | |||||||||
|
Hotelnictví se zaměřením na Moderní hotelové služby
|
|||||||||
Délka studia |
Forma studia |
Počet povinných cizích jazyků |
Vyučované jazyky |
||||||
| 4,0 | Denní | 2 | A, N, F, R | ||||||
LONI: přihlášení/plán přijmout |
LETOS: plán přijmout |
Přijímací zkouška |
Roční školné |
Možnost studia pro ZP |
|||||
| 33 / 15 | 30 | koná se | 30700 | Tělesně | |||||
Poznámky k oboru: certifikát ECDL, barmanský nebo someliérský kurz, část OV probíhá v reálném pracovním prostředí.
|
||||||||||||||||||||||||||||||
| Zaměření nebo Školní vzdělávací program (ŠVP) | |||||||||
|
Cestovní ruch se zaměřením na Provoz cestovní kanceláře
|
|||||||||
Délka studia |
Forma studia |
Počet povinných cizích jazyků |
Vyučované jazyky |
||||||
| 4,0 | Denní | 2 | A, N, F, R | ||||||
LONI: přihlášení/plán přijmout |
LETOS: plán přijmout |
Přijímací zkouška |
Roční školné |
Možnost studia pro ZP |
|||||
| 35 / 11 | 12 | koná se | 30700 | Tělesně | |||||
Poznámky k oboru: certifikát ECDL, barmanský nebo someliérský kurz, část OV probíhá v reálném pracovním prostředí.
|
||||||||||||||||||||||||||||||
| Zaměření nebo Školní vzdělávací program (ŠVP) | |||||||||
|
Cestovní ruch se zaměřením na Stevard v dopravních službách
|
|||||||||
Délka studia |
Forma studia |
Počet povinných cizích jazyků |
Vyučované jazyky |
||||||
| 4,0 | Denní | 2 | A, N, F, R | ||||||
LONI: přihlášení/plán přijmout |
LETOS: plán přijmout |
Přijímací zkouška |
Roční školné |
Možnost studia pro ZP |
|||||
| 43 / 12 | 12 | koná se | 30700 | Tělesně | |||||
Poznámky k oboru: certifikát ECDL, barmanský nebo someliérský kurz, část OV probíhá v reálném pracovním prostředí.
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Úplné střední odborné vzdělání s odborným výcvikem a maturitou
| Zaměření nebo Školní vzdělávací program (ŠVP) | |||||||||
|
Gastronomie se zaměřením na Kuchař v moderní gastronomii
|
|||||||||
Délka studia |
Forma studia |
Počet povinných cizích jazyků |
Vyučované jazyky |
||||||
| 4,0 | Denní | 2 | A, N, F, R | ||||||
LONI: přihlášení/plán přijmout |
LETOS: plán přijmout |
Přijímací zkouška |
Roční školné |
Možnost studia pro ZP |
|||||
| 39 / 30 | 30 | koná se | 0 | Tělesně | |||||
Poznámky k oboru: certifikát ECDL, barmanský nebo someliérský kurz, část OV probíhá v reálném pracovním prostředí.
|
||||||||||||||||||||||||||||||