Střední odborné vzdělání s výučním listem
| Zaměření nebo Školní vzdělávací program (ŠVP) | |||||||||
|
Cukrář
|
|||||||||
Délka studia |
Forma studia |
Počet povinných cizích jazyků |
Vyučované jazyky |
||||||
| 3,0 | Denní | 1 | A | ||||||
LONI: přihlášení/plán přijmout |
LETOS: plán přijmout |
Přijímací zkouška |
Roční školné |
Možnost studia pro ZP |
|||||
| 46 / 14 | 14 | se nekoná - další informace | 0 | Ne | |||||
| Zaměření nebo Školní vzdělávací program (ŠVP) | |||||||||
|
Opravář zemědělských strojů
|
|||||||||
Délka studia |
Forma studia |
Počet povinných cizích jazyků |
Vyučované jazyky |
||||||
| 3,0 | Denní | 1 | A | ||||||
LONI: přihlášení/plán přijmout |
LETOS: plán přijmout |
Přijímací zkouška |
Roční školné |
Možnost studia pro ZP |
|||||
| 30 / 15 | 15 | se nekoná - další informace | 0 | Ne | |||||
|
Poznámky k oboru: svářečský kurz, možnost získat řidičský průkaz skupiny B, C, T (zdarma B, C, T), část OV probíhá v reálném pracovním prostředí.
|
| Zaměření nebo Školní vzdělávací program (ŠVP) | |||||||||
|
Kuchař-číšník
|
|||||||||
Délka studia |
Forma studia |
Počet povinných cizích jazyků |
Vyučované jazyky |
||||||
| 3,0 | Denní | 2 | A, N | ||||||
LONI: přihlášení/plán přijmout |
LETOS: plán přijmout |
Přijímací zkouška |
Roční školné |
Možnost studia pro ZP |
|||||
| 33 / 15 | 15 | se nekoná - další informace | 0 | Ne | |||||
|
Poznámky k oboru: barmanský nebo someliérský kurz, část OV probíhá v reálném pracovním prostředí.
|
| Zaměření nebo Školní vzdělávací program (ŠVP) | |||||||||
|
Propagační výtvarník
|
|||||||||
Délka studia |
Forma studia |
Počet povinných cizích jazyků |
Vyučované jazyky |
||||||
| 3,0 | Denní | 1 | A | ||||||
LONI: přihlášení/plán přijmout |
LETOS: plán přijmout |
Přijímací zkouška |
Roční školné |
Možnost studia pro ZP |
|||||
| 59 / 16 | 16 | se nekoná - další informace | 0 | Ne | |||||
|
Poznámky k oboru: část OV probíhá v reálném pracovním prostředí.
|
Úplné střední odborné vzdělání s maturitou
| Zaměření nebo Školní vzdělávací program (ŠVP) | |||||||||
|
Grafický design
|
|||||||||
Délka studia |
Forma studia |
Počet povinných cizích jazyků |
Vyučované jazyky |
||||||
| 4,0 | Denní | 1 | A | ||||||
LONI: přihlášení/plán přijmout |
LETOS: plán přijmout |
Přijímací zkouška |
Roční školné |
Možnost studia pro ZP |
|||||
| 50 / 16 | 16 | talentová | 0 | Ne | |||||
Poznámky k oboru: část OV probíhá v reálném pracovním prostředí.
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Úplné střední odborné vzdělání s odborným výcvikem a maturitou
| Zaměření nebo Školní vzdělávací program (ŠVP) | |||||||||
|
Food design
|
|||||||||
Délka studia |
Forma studia |
Počet povinných cizích jazyků |
Vyučované jazyky |
||||||
| 4,0 | Denní | 2 | A, N | ||||||
LONI: přihlášení/plán přijmout |
LETOS: plán přijmout |
Přijímací zkouška |
Roční školné |
Možnost studia pro ZP |
|||||
| 18 / 16 | 16 | koná se | 0 | Ne | |||||
Poznámky k oboru: barmanský nebo someliérský kurz, část OV probíhá v reálném pracovním prostředí.
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Úplné střední odborné vzdělání s vyučením i maturitou - nástavbové studium
| Zaměření nebo Školní vzdělávací program (ŠVP) | |||||||||
|
Podnikání
|
|||||||||
Délka studia |
Forma studia |
Počet povinných cizích jazyků |
Vyučované jazyky |
||||||
| 2,0 | Denní | 1 | A | ||||||
LONI: přihlášení/plán přijmout |
LETOS: plán přijmout |
Přijímací zkouška |
Roční školné |
Možnost studia pro ZP |
|||||
| 50 / 30 | 30 | koná se | 0 | Ne | |||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||