Vzdělávací program: 43-31-N/05 Diplomovaný veterinární asistent
Obor vzdělání: 43-31-N/.. Veterinářství a veterinární prevence
Škola: Vyšší odborná škola a Střední škola veterinární, zemědělská a zdravotnická, Žižkova 2, Třebíč
Učební plán
|
Ročník |
1. ročník |
2. ročník |
3. ročník |
|
|||
|
Období |
zimní |
letní |
zimní |
letní |
zimní |
letní |
Celkem |
|
Počet týdnů kontaktní výuky |
14 |
14 |
14 |
14 |
14 |
14 |
84 |
|
Předmět/Počet kont. hodin týdně |
26 |
27 |
26 |
26 |
26 |
25 |
Celkem P/C |
|
Cizí jazyk (anglický) |
3 Z |
3 KZ |
3 Z |
3 KZ |
3 Z |
3 ZK |
252 (0/252) |
|
Latinský jazyk |
1 KZ |
14 (14/0) |
|||||
|
Biologie |
3 ZK |
42 (28/14) |
|||||
|
Chemie |
3 ZK |
42 (28/14) |
|||||
|
Etologie a welfare zvířat |
1 Z |
14 (14/0) |
|||||
|
Anatomie zvířat |
4 KZ |
4 ZK |
112 (84/28) |
||||
|
Fyziologie |
3 KZ |
3 ZK |
84 (56/28) |
||||
|
Informační systémy, seminář k absolventské práci |
2 Z |
2 KZ |
2 Z |
2 Z |
112 (0/112) |
||
|
Histologie |
3 ZK |
42 (28/14) |
|||||
|
Biochemie |
3 KZ |
42 (28/14) |
|||||
|
Úvod do mlékařství |
3 KZ |
42 (28/14) |
|||||
|
Drobná a exotická zvířata |
1 Z |
14 (14/0) |
|||||
|
Mikrobiologie a parazitologie |
3 ZK |
42 (28/14) |
|||||
|
Základy zobrazovací diagnostiky |
2 Z |
28 (14/14) |
|||||
|
Patologická morfologie a fyziologie |
3 Z |
3 ZK |
84 (56/28) |
||||
|
Klinická propedeutika |
3 Z |
3 ZK |
84 (56/28) |
||||
|
Chov a ošetřování zvířat |
3 Z |
3 ZK |
84 (84/0) |
||||
|
Fyzioterapie zvířat |
2 Z |
28 (28/0) |
|||||
|
Výživa a dietetika zvířat |
2 KZ |
28 (28/0) |
|||||
|
Ekologie |
2 Z |
28 (28/0) |
|||||
|
Farmakologie |
2 ZK |
28 (28/0) |
|||||
|
Zoohygiena |
2 Z |
28 (28/0) |
|||||
|
Porodnictví a reprodukce zvířat |
3 ZK |
42 (28/14) |
|||||
|
Epizootologie |
2 ZK |
28 (28/0) |
|||||
|
Prevence u zvířat a imunologie |
3 KZ |
42 (28/14) |
|||||
|
Vnitřní nemoci |
4 Z |
4 ZK |
112 (84/28) |
||||
|
Chirurgie a ortopedie |
3 Z |
3 ZK |
84 (56/28) |
||||
|
Etika ve veterinářství, komunikace s klientem a management veterinární ordinace |
2 Z |
28 (28/0) |
|||||
|
Hygiena potravin a legislativa |
3 Z |
2 ZK |
70 (42/28) |
||||
|
Rozvrhová praxe |
6 Z |
6 Z |
6 Z |
6 Z |
6 Z |
6 Z |
504 (0/504) |
|
Odborná praxe |
2 týdny Z |
2 týdny Z |
2 týdny Z |
2 týdny Z |
2 týdny Z |
0 |
400 (0/400) |
P – přednášky/C – cvičení
Z – zápočet, KZ – klasifikovaný zápočet, ZK – zkouška