Vzdělávací program: 29-41-N/04 Zpracování mléka
Obor vzdělání: 29-41-N/.. Potravinářství
Škola: Vyšší odborná škola potravinářská a Střední průmyslová škola mlékárenská, Štěchovice 4176, Kroměříž
Učební plán
|
UČEBNÍ PLÁN |
||
|
Název vzdělávacího programu |
Kód a název oboru |
Forma |
|
ZPRACOVÁNÍ MLÉKA |
29-41-N/.. Potravinářství |
Denní |
|
Názvy vyučovacích předmětů |
Celkové týdenní hodinové dotace za vzdělávání |
Celkové hodinové dotace |
|
Povinné předměty |
|
|
|
Cizí jazyk – anglický, německý * |
12 |
188 |
|
Tělesná výchova |
6 |
96 |
|
Chemie obecná a anorganická |
3 |
48 |
|
Chemie organická |
3 |
48 |
|
Analytická chemie |
6 |
96 |
|
Laboratoř analytické chemie |
6 |
96 |
|
Fyzikální chemie |
8 |
120 |
|
Analýza mléka a mléčných výrobků * |
15 |
230 |
|
Chemie potravin a biochemie |
6 |
94 |
|
Biologie |
7 |
112 |
|
Obecná mikrobiologie |
2 |
32 |
|
Laboratoř mikrobiologie |
3 |
48 |
|
Mikrobiologie mléka a mléčných výrobků * |
18 |
280 |
|
Výživa člověka |
1 |
16 |
|
Základy technologie potravin |
8 |
128 |
|
Technologie mléka a mléčných výrobků * |
16 |
248 |
|
Základy potravinářské techniky |
6 |
96 |
|
Mlékárenská technika |
13 |
202 |
|
Základy toxikologie a ekologie |
2 |
32 |
|
Technologie nakládání s odpady |
2 |
32 |
|
Ekonomie a ekonomika |
3 |
48 |
|
Podniková ekonomika |
3 |
48 |
|
Podnikové účetnictví |
3 |
48 |
|
Marketing a management |
3 |
48 |
|
Informační a komunikační technologie |
8 |
128 |
|
Dílenská a laboratorní praxe |
6 |
96 |
|
Mlékárenská praxe |
12 |
186 |
|
Odborná praxe (3 v době školních prázdnin) |
22,53 |
3603 |
|
Absolventská práce |
10 |
150 |
|
Povinně volitelné předměty |
|
|
|
Anglická – německá konverzace |
6 |
92 |
|
Celkem |
197+22,53 |
3086+3603 |